Bijleskantoor StudieCo is er voor u!

Bijleskantoor StudieCo stelt ouders, leerlingen of studenten - die op zoek zijn naar bijles of studiebegeleiding - snel en discreet een leraar, studiebegeleider of repetitor voor in de directe regio waar zij wonen of studeren. Met andere woorden, Bijleskantoor StudieCo is hét StudieContactpunt voor alle onderwijsniveaus en onze dienstverlening is beschikbaar in heel Vlaanderen en Brussel.

Wij zorgen voor een oplossing binnen de week nadat de vraag naar begeleiding gesteld is, ook tijdens de schoolvakanties. De lessen worden gegeven door geselecteerde personen die een diploma hoger onderwijs hebben voor de vakken/de begeleiding die zij geven. De locatie wordt in samenspraak bepaald en kan zowel bij de student/leerling aan huis zijn, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht. Naast een jarenlange ervaring in de begeleiding van leerlingen basis-, middelbaar en hoger onderwijs, biedt StudieCo ook pedagogische ondersteuning aan haar leerkrachten van bij de start van een bijlesreeks.

Het aantal uren begeleiding hangt af van de concrete opdracht maar bedraagt in elk geval minimaal tien uur. De prijzen starten vanaf 29 euro/uur.

Extra informatie nodig? Aarzel niet om ons vrijblijvend uw vragen te stellen over onze aanpak, tarieven en leraren! Dit kan via de contactpagina op deze website, via info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310. StudieCo geeft in elk geval spoedig opvolging aan uw vraag. Wij hopen u in de nabije toekomst van dienst te kunnen zijn.